Ma 2021.06.18. Arnold, Levente névnapja van.

Termékek


RENDELÉSI, SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK:

Termék rendelés:

Megrendelést a webáruházon keresztül, e-mailben tudunk fogadni. Webáruházon keresztül történő rendelésekhez regisztráció szükséges, amit a bal felső részen a "Regisztráció" gombra kattintva tehet meg. Rendelésről bővebben az ÁSZF menüpontban olvashat.
Kérjük, az e-mailben történő megrendelés esetén küldje el a termékre vonatkozó pontos megnevezést, árat, nevét, az Ön számlázási, szállítási címét és  telefonszámát az esetleges egyeztetés céljából. Csomagot csak DPD futárszolgálattal küldünk.

Vásárlása előtt a "Felhasználási feltételek ÁSZF" az "Adatvédelmi nyilatkozat GDPR" és a "Kérdések - Válaszok" menüpontot is figyelmesen olvassa végig!

Szállítási költségek:

Csomagolási költséget nem számolunk fel!

A megrendelt csomagot az ország egész területén a DPD futárszolgálat szállítja ki Önnek. 
A szállításkor a futárszolgálat részére megadjuk azt a telefonszámot mely a regisztráció során az adatlapon kitöltésre került, így a szállító bárhol el tudja érni Önt.
Kérjük, pontos telefonszámot adjanak meg, mert ez nagymértékben elősegíti a  csomag gyors megérkezését. 

Jelenleg banki (előre fizetési) utánvétes fizetés vagy személyes átvétel lehetőség közül lehet választani.

Utánvétes csomagszállítás költsége:  1.990,- forint.

Előre fizetés esetén a megadott e-mail címre elküldjük a rendelés számát, összegét és a hozzá tartozó banki adatokat. Így a Vásárló személyesen bármely magyarországi CIB bankfiók pénztárában vagy átutalással rendezheti a költségeket. Ebben az esetben a szállítási költségek a következőkép alakulnak:

Előre fizetés esetén a szállítási költség: 1.790,- forint.

A szállítási költség összegét a csomagban mellékelt számlán feltüntetjük. A csomagok 2-3 munkanapon belül kiszállításra kerülnek.

INGYENES SZÁLLÍTÁS:

Ha rendelése eléri a 22.900,- forintot, akkor a csomagját díjmentesen szállítjuk ki Önnek Magyarország területén.

Személyes átvétel: Szeged, Attila u. 12. szám alatti szaküzletünkben lehetséges. Szegedi kiszállításkor vagy személyes átvételnél készpénzes fizetés lehetséges. Ezekben az esetben kérjük, hívjon bennünket elérhetőségünk egyikén.

Szegeden a kiszállítás 6.999,- forint feletti rendelés esetén INGYENES, ez alatt 999,- forint! Szegedi kiszállításkor a minimális vásárlási összeg 3.999,- forint.
-- Szegedi kiszállítás belterületen, a körtöltésen belül értednő --

Szállítási árak végfelhasználói árak..
A termék árak nem tartalmazzák a szállítási árat.

Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a futár jelenlétében ellenőrizze le! A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

Értékesítési akciók:
Egyes esetekben honlapunkon különféle akciókat hirdetünk meg, melyek feltételeit a tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról szóló 1996. évi LVII. törvény rendelkezéseit is szem előtt tartva igyekszünk minden részletre kiterjedően ismertetni. Ugyanakkor az akció feltételeinek terjedelme, vagy területileg eltérő feltételei szükségessé tehetik azt, hogy honlapunkon csak az akció főbb feltételeit tüntetjük fel. Ilyen esetekben - tájékoztatási kötelezettségünknek eleget téve - honlapunkon felkérjük Önt, hogy az akció részletes feltételeiről a központi telefonszámunkon szíveskedjék tájékozódni melyet alul az „Elérhetőség” pontban megtalál.


Elállási jog 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján:
Önnek az üzlethelyiségen kívül kötött vagy a távollévők között kötött szerződéskor 14 napon belül joga van indokolás nélkül elállni az aktuális szerződéstől. Az elállási időszak a termék átvétele 1. naptól számított 14 nap elteltével jár le. A fogyasztó (Vevő) kötelessége a szerződés megkötésének bizonyítása, számla megőrzése. A visszaküldés a fent említett határidőben teljesítettnek minősül, ha a Vevő a terméket a határidő lejárta előtt elküldi és ezt igazolni tudja.
Ha Ön elállási jogát gyakorolni kívánja, az aktuális szerződéstől való elállásra vonatkozó döntéséről egyértelmű nyilatkozatban (postán, faxon vagy e-mailben küldött levél útján) értesítenie kell bennünket. Levelében írja meg a vásárlás időpontját, számla sorszámát, termék átvételének időpontját és visszaküldésének módját.
Elállás alapját képező termék visszaküldésének címe:
Horizont Globe Kft. 6713 Szeged, Pf.: 240. vagy 6722 Szeged, Attila u. 12.
- Vevő jogosult a megrendelést követően, de még a csomagfeladás és kiszállítást megelőzően is a vásárlástól elállni. Ezt a nyilatkozati igényét jelezheti e-mailen vagy telefonon cégünk központi telefonszámán (62/228-787 vagy 30/94-59-751). Ez elegendő és ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.
- Kérjük, ha még a kiszállítás előtt tudja, hogy mégsem kérné a megrendelt csomagot, tiszteljen meg bennünket, hogy időben jelzi ezt felénk, így cégünket felesleges szállítási költség kiadástól és plusz munkától kíméli meg. A nem átvett csomag oda-vissza futárszállítási költsége cégünket terheli.
- Az elállási határidő betartása céljából elegendő, ha Ön ezen időtartam lejárta előtt elküldi az elállás jogának gyakorlására vonatkozó értesítést és 14 napon belül megérkezik hozzánk az elállási jog alapját képező termék. Az elállás jogát képező hibátlan termék cégünkhöz való megérkezésekor felvesszük Önnel a kapcsolatot a további - alább leírt - folyamat céljából. A pénz visszaküldésének kezdeményezése kizárólag a termék visszaérkezése után lehetséges. Kérjük, a visszaküldött csomagban az eredeti számlát (stornó miatt) mellékelni szíveskedjék.
- Cégünk biztosítja a Vevőnek, hogy az elállási jogot képező terméket más a Vevő által kiválasztott termékre kicserélje. Termékcsere esetében egyszeri alkalommal cégünk vállalja az újbóli szállítási költséget is.
- Amennyiben a Vevő a terméket személyesen irodánkban vagy kiszállításkor személyesen vásárolta meg, akkor az elállási jog nem érvényesíthető.
- Ha az általunk forgalmazott termékek egyikét valamelyik viszonteladó partnerünknél vásárolta, akkor az elállási jog az eladó céget terheli, amely Önt közvetlenül kiszolgálta.
- A Eladó, Horizont Globe Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat és a szállítási költséget (egyéb esetben a termékcserét biztosítani) a vásárló részére megtéríteni.
- A Vevő kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. (Pl. az UV lámpán zselé maradvány található, vagy a csiszológép már megállapíthatóan használt, körömporral telített) Így, ezek a termékek tovább már nem értékesíthetőek.
- A csomagolás valamint a termék sérüléséből adódó költségek, és az elállási alapot képező termék visszajuttatása a Vevőt terhelik. Utánvétellel vagy portóval visszaküldött csomagot nem tudunk átvenni, kizárólag ajánlott vagy normál postai küldeményeket.
- Viszonteladó partnereinktől terméket nem vásárolunk vissza, mivel azt haszonszerzési célból kedvezményes áron vásárolták, hogy azt üzletükben vagy kereskedelmi csatornájukon értékesítsék tovább saját Vevőiknek.
Az elállási jog feltétel nélkül gyakorolható a következő termékeknél, ha az adott termék gyári állapota igazolható: Elektromos berendezések (UV lámpa, csiszológépek, paraffin gépek, porelszívók) az ecsetek, (ha nem került használatra) díszítőanyagok, sablonok, körmös táskák és az összes egyéb kiegészítőnél amelynél a gyári csomagolás felbontásával a termék nem károsodik vagy nem kezdődik el a szavatossági idejének számítása.
A többi terméknél a vásárlástól való elállási jog gyakorlása a felbontatlan, használatlan és hiánytalan mennyiséghez, higiéniai (29 § e.) feltételéhez köthető.
Ezek a következők:
UV zselék, lakkzselék, Liquid, porcelán porok, egyéb folyadékok, fertőtlenítők, körömlakkok, kéz- és lábápoló krémek, műszempilla, műszempilla ragasztó, reszelők és az összes szavatossági idővel rendelkező műköröm alapanyagok, melyek a esetleges meggondolatlan vásárlás és a gyári csomagolás felbontása miatt tovább már nem értékesíthetők.

Természetesen minden helyzetben segítségére állunk.
Az elállás joghatásai:
Ha Ön eláll ettől (az aktuális megrendelés) a szerződéstől, az Öntől beérkezett minden kifizetést haladéktalanul, de legkésőbb az Ön aktuális szerződésétől való elállásra vonatkozó döntéséről szóló értesítésének és a visszaküldött termék(ek) kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítünk, ideértve a szállítási költséget is. A visszatérítés során ugyanazt a kifizetési módot alkalmazzuk, mint amelyet Ön az eredeti ügylet során alkalmazott, kivéve, ha Ön más kifizetési módhoz kifejezetten beleegyezését adja. A kifizetés előtt egyeztetünk Önnek. Ezen visszatérítés következményeképpen Önt semmilyen díj nem terheli.

Figyelem!
Oldalunkon látható szerzői jogvédett képeket, grafikákat, flash animációkat, védett logókat és írásos anyagokat kereskedelmi célokra másolni, terjeszteni TILOS !
Ezek használata csak cégünk előzetes írásos engedélyével lehetséges.

Magyarország, Szeged, 2019.05.25.        

"Globe Nail System" copyright protected by Horizont Globe Ltd.

Készítette: I-Design Studio | www.i-design.hu | Minden jog fenntartva! | Weboldal üzemeltető