Ma 2021.03.01. Albin névnapja van.

Termékek


1D / 3D Műszempilla oktatás


Kérjük, a megfelelő időpont miatt időben jelentkezz!

3D műszempilla iskola, Oktatás, Rád szabva...

---------------------------------------------------------------------------------------

- 3D műszempilla (új nevén 1D) egyéni, gyakorlatorientált tanfolyam!

Nagyobb létszámú műszempilla tanfolyamot nem indítunk! Tapasztalatunk szerint a nagyobb létszámú tanfolyamok kevésbé hatékonyak, ezért cégünk változtatott a képzési módszeren!

A SZÁLANKÉNTI MŰSZEMPILLA-ÉPÍTŐ TANFOLYAMOT 1 FŐ RÉSZÉRE, SZEMÉLYRE SZABOTTAN TARTJUK!

Így, a szakmai munka hatékonysága magas, össze sem hasonlítható a csoportos képzéssel. Szempilla-hosszabbító tanfolyam után, már meglévő vendégköröd bővítheted, plusz szolgáltatást tudsz nyújtani akár új ügyfeleknek is, legyél fodrász, műkörmös vagy kozmetikus, vagy csak élvezd ki szenvedélyed.

Röviden a képzésről:

A tanfolyam anatómia elméleti résszel kezdődik, majd megismertetjük a szempillák fajtáit mind a hétköznapokra, mind pedig alkalmi viseletekre egyaránt. Méreteket, alapanyagokat, eszközöket részletesen bemutatjuk, a kérdéseket átbeszéljük. 

Ezután a modellen, az oktató által bemutatásra kerül minden lépés, majd a gyakorlás, gyakoroltatás következik. Ez idő alatt az oktató folyamatos figyelemmel kíséri a munkamenetet, helyes szakmai irányt mutat, segítséget ad, és az itt lévő kérdések átbeszélésre, bemutatásra kerülnek. Mivel egyedül vagy a tanfolyamon, bátran kérdezhetsz, nem vagyunk időhöz kötve. :)

A tanfolyamhoz jegyzetet adunk, amiben részletes leírást nyújtunk a 3D (mostanában 1D elnevezésű) műszempilla építés szabályairól, lépésekről és a balesetveszélyes mozzanatokról is. A nemzetközi szépségipar keretein belül, még mindig a 3D szempilla-hosszabbítás jelenti az alapot, melynél 1 szál műszempilla kerül 1 saját pillára. Másik elnevezése 1:1 technika.

A modellt a tanulónak kell biztosítani.

A modell az oktatásra smink, műszempilla és kontaktlencse nélkül érkezzen, a tanuló pedig rövid körmöket viseljen! Fontos, hogy modelled nyugodt és türelmes legyen és a szemét csukva tudja tartani 3-4 órán keresztül.

A szakmai és az anatómia jegyzetet cégünk biztosítja.

A tanfolyam elvégzésekor névre szóló CLD A4 tanúsítványt állítunk ki. A magyar nyelvű tanúsítványt a tanfolyam ára tartalmazza.
(Fontos! A tanúsítvány önálló munkavégzéshez és vállalkozói igazolvány kiváltására nem alkalmas)

Idegen nyelvű (német, angol) tanúsítvány kiállítása + 5.000,- forint.

Feltételek:
- 18. életév betöltése
- min. 8 általános iskolai végzettség
- előképzettség nem szükséges
- műszempilla alapanyagok 

Kizáró ok:
- folyamatos kézremegés
- türelmetlenség

Érdeklődni és jelentkezni e-mailben vagy az alábbi telefonszámokon lehetséges:
Tel.: 62/228-787
Mobil: 30/94-59-751
E-mail: globenails@gmail.com vagy az ÜZENETKÜLDŐ rendszerben.

Üzenetben való jelentkezés esetén, kérjük írd meg telefonszámod is. Időpont egyeztetés miatt felvesszük Veled a kapcsolatot, elküldjük a tanfolyam részleteit és a banki adatokat.

A tanfolyam időtartama: kb. 9:00-15:00 

Az előre egyeztetett oktatási időpont lefoglalása 25.000,- forint előleg, mint I. részlet banki befizetése vagy átutalása után realizálódik. A II. részlet, az alapanyagok fizetése a tanfolyam napján, a helyszínen történik.  Az előleg beérkezését írásban visszaigazoljuk!

FONTOS:
A képzés kiegészítő tanfolyamnak számít, önálló munkavégzésre és csak erre szóló vállalkozói igazolvány kiváltására nem alkalmas.
A képzés nem tartozik a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá.

A 3D (1D) szálankénti szempilla-hosszabbító egyéni tanfolyam ára alapcsomag vásárlása esetén 25.000,- Forint!

Az alábbi alapanyagokat készítjük össze Neked:

- Egyenes műszempilla csipesz
- Ívelt műszempilla csipesz
- Jade kő
- Ragasztó tartó gyűrű
- Orvosi ragasztószalag
- Applikátor
- Spirálkefe
- Fésűkefe
- Műszempilla ragasztó
- Ragasztó leoldó
- Selyem műszempilla box 5db - 5 méret, 1 box 1 méret! NEM MIX!
- Alátétek
- Fertőtlenítő folyadék

1. VERZIÓ:

A fent felsorolt, teljes értékű műszempilla alapanyagok, eszközök, kiegészítők ára a tanfolyam költségen felül kb. 48.000,- forint. Megbeszélés szerint a csomag összetételét, helyes szakmai kereteken belül módosítani tudjuk!
A FENT EMLÍTETT ANYAGOK SAJÁT TULAJDONODBAN MARADNAK!

2. VERZIÓ:

Ha nem vásárolsz tőlünk alapanyagot, esetleg már rendelkezel egyéb professzionális termékekkel, de szeretnél egy kis alapképzést, akkor az EGYÉNI (csak Te vagy jelen) tanfolyam ára
40.000,- forint A4 tanúsítvánnyal együtt!
EBBEN AZ ESETBEN CÉGÜNK BIZTOSÍTJA A TANFOLYAMHOZ SZÜKSÉGES ANYAGOKAT A KÉPZÉS ALATT!

FONTOS:

A műszempilla alapanyagokat a tanfolyam költsége nem tartalmazza, azok külön vásárolhatók meg. A szempilla hosszabbításhoz megvásárolt alapanyag a Tanuló tulajdonában marad.

A szálankénti műszempilla építést és a sminket a TEÁOR’08 (ÖTVJ tartalom) is, és a 150/2012 (VII.6) Korm. rendelet az Országos Képzési Jegyzékről is szabályozza, amely a tevékenység jogszerű végzéséhez Szépségtanácsadó, (új OKJ-s szakképesítés) vagy Kozmetikus szakképesítést ír elő.

 

 

Magyarország, 2018. 05. 25.

Készítette: I-Design Studio | www.i-design.hu | Minden jog fenntartva! | Weboldal üzemeltető