Ma 2021.06.18. Arnold, Levente névnapja van.

Termékek


CLD termékről bővebben

Creative Lash Design - a legtermészetesebb pillantás

Kozmetikusoknak, műkörmösöknek és minden szakmailag felkészült kollégának cégünk a kizárólagosan forgalmazott Creative Lash Design - CLD - műszempillákat és kiegészítőket kínálja. Rendkívül tartós, nem deformálódik, nem gyengíti a saját szempillákat, intenzív szín és fényesség jellemzi a piac egyik legerősebb szempilláját.

Az Európából származó pillacsalád a világ számos országát már meghódította kimagasló minőségével, szakmai kezekre gyártott egyszerű használatával.

A CLD műszempilla minden igényt kielégít mind szakmai, mind a felhasználói oldalról. Jelenleg két legkeresettebb - J és C - ívben érhető el, de rövid időn belül már a "B", amely a "J" pillától enyhén íveltebb és az extra pillantást eredményező, alkalmi "D" ívben is kapható lesz Magyarországon.

   

CLD műszempilla ömlesztve és azonos méretenként dobozban is megvásárolható. A dúsításra használható (0.07mm) pillaboxban több méret található.
Pillavastagságok: 0.03mm, 0.05mm, 0.07mm, 0.15mm, 0.20mm
Pillahosszúságok: 6mm, 7mm, 8mm, 9mm, 10mm, 11mm, 12mm, 13mm, 14mm, 15mm, 16mm

A 0.07mm-es szempilla extra vékony, pille könnyű, így alkalmas a 2:1 és 3:1 technikához, amely természetes dús megjelenést biztosít.

Mára már kifejlesztésre és legyártásra került a CLD 0,03mm és 0,05mm extrém vékony selyem műszempilla is, ami a 5D-6D technikánál sem terheli meg a saját pilláinkat!

A könnyebb és rugalmasabb munkamenet miatt, már rendelkezésre állnak gyárilag előre legyártott CLD Y és W műszempillák a 2D (2:1) és a 3D (3:1) technikákhoz, valamint az új Camellia 5D Volume, a legeredetibb műszempilla is.

A CLD elsőként alkotta meg egy különleges gyártási technológiával előállított, tartós ívekkel rendelkező műszempillákat, melyek a viselés alatt nem veszítenek természetes szépségükből.

A CLD termékcsalád műszempilla ragasztót, ragasztó eltávolítót, kiegészítőket, kellékeket is kínál. Mindent, amire egy szakembernek szüksége van. A műszempilla termékeket a baloldali termékoszlopban megtekintheti.

Esetleges kérdéseire örömmel állunk rendelkezésre.

 

"Globe Nail System" copyright protected by Horizont Globe Ltd.

 

Készítette: I-Design Studio | www.i-design.hu | Minden jog fenntartva! | Weboldal üzemeltető