Ma 2021.06.18. Arnold, Levente névnapja van.

Termékek


ESN termékről bővebben

ESN UV zselé - ÚJRAALKOTVA VISSZATÉRT !

Új komponensekkel, hosszan tartó tervezéssel megalkotva, új történelmet varázsol a körmös szakmának. Minden felhasználó látni fogja, az ESN több mint egy építő zselé. Kényelmessé teszi a munkát és a legmagasabb komfortérzést biztosítja a vendégeknek. Nincs levegősödés, felválás, törés.

Nem csak egy zselé, ez maga a szenvedély...  ESN...

Az ÚJ ESN termékcsalád nem csak magas minőségi eljárással készült "hagyományos" UV zseléket kínál, hanem ÚJ ecsetes leoldható (Soak Off) GO GEL lakkzseléket, melyek már egy rétegben tökéletes fedést biztosítanak.

Szakmában elsőként az ESN alkotta meg a leoldható (Soak Off) tűecsetes - Nail Art - Do it Gelliner színes díszítő/festő lakkzseléket.

Az ESN Soak Off zselék LED UV lámpával is használhatóak!
Kötési idő: UV lámpa 2 perc, LED UV lámpa 30mp.                             Builder Gel made in USA

ÚJDONSÁG!
Az UV építő zselék és a lakkzselék mellett megtalálható az ESN új porcelán termékvonala is, amely kiemelkedő minőséget, karcállóságot, ideális kötési időt és tartós csillogást biztosít.


ESN az építő porcelán porokból a White, Clear, Pink, Cover Pink színeket kínálja melyek 20g, 40g, 80g kiszerelésekben érhetők el. Liquid modellező folyadéka a legnevesebb márkákkal veszi fel a versenyt.
                                                                         Acrylic Nail Powder and Nail Liquid made in USA

< Az ESN termékek a bal oldali menüben tekinthető meg.

Lemosható (leoldható) gélek – Mi a titkuk?

Dióhéjban: a leáztatható ESN DO GEL és DO IT lakkzseléket – amelyeket főleg a természetes körmökre ajánlanak – nagyon könnyű felvinni és eltávolítani. Akár otthon, akár a munkában...
Ezek a kiváló termékek a szokásos körömlakkokhoz, a porcelán és zselé családokhoz hasonlóan széles színskálával rendelkeznek. Tökéletes hatás és a tartósság eléréséhez az ESN Bond, ESN Nail Prep, ESN GO Gel Base és Top Coat termékek használatát javasoljuk.

A hagyományos és a leoldható (Soak Off) zselék összehasonlítása.

A leoldható zseléket „szoft” (lágy) géleknek is nevezik, mivel felépítésük és szerkezetük eltér a hagyományos UV zseléktől. A lágy zselék két monomert tartalmaznak !

Ezek közül az egyik a 2-hydroxyethyl Methacrylate (ezt HeMA-nak is nevezik és megtalálható a hagyományos zselékben is), amely a tapadó képességet és a fényességet adja. A másik a poliuretán – amelyet a hagyományos gélek nem tartalmaznak –, ez kölcsönzi a rugalmas hajlékonyságot, melynek segítségével teljes körűen uralható a termék. A poliuretán harmonizálja a felvitt zseléréteget a természetes körömmel, meggátolva a törést és a repedezést akár nagy igénybevétel esetén is. Utóbbi a szoft gélek egyik fő előnyös tulajdonsága, amely különösen nagyra értékelhető az építés, a lámpázás (kötés) és a körömlemezről történő eltávolítás során és a mindennapos tartós viseletnél egyaránt.

A kemény gélek mikrorészecskéi üvegfényűek lesznek, míg a szoft gélek érdessé válnak, ami könnyen eltávolíthatóvá teszi őket. A körömlemosó feloldja a kötést a gél monomerjei között, minek következtében a műköröm teljes egészében leválasztható a természetes köröm felületéről.

MEGJEGYZÉS: a hagyományos és a leáztatható gélek együttes alkalmazása repedéseket eredményez! Nem ajánlatos a leáztatható színes zseléket közvetlenül a természetes körömlemezre felvinni, mert a pigment tartalom csökkenti a zselé tapadását. Ezért a színes gél felvitele előtt a körmös szakemberek BASE COAT alapozó leáztató gélt visznek fel, amely alaprétegként szolgál.

 

Globe Nail System Team.

'Globe Nail System' copyright protected by Horizont Globe Ltd.

Készítette: I-Design Studio | www.i-design.hu | Minden jog fenntartva! | Weboldal üzemeltető